Meestgestelde vragen

Heeft u vragen? Kijk dan hier onder of uw vraag er als bij staat. Staat uw vraag er niet tussen neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Levering en retourneren

De verzendkosten worden berekend op basis van het Land en het daar geldende BTW tarief van het verzendadres. Klik hier om een een overzicht van de tarieven te bekijken.

Wij hanteren een levertijd van 1 tot 4 werkdagen.
Mocht dit onverhoopt niet lukken zullen wij u hier van op de hoogte stellen.

Uiteraard is dit ook mogelijk.
U kunt tijdens het afrekenen kiezen voor de optie ‘Afhalen’.
Wij zullen uw order verwerken en per e-mail laten weten wanneer deze klaar ligt.

Op het moment dat u deze email heeft gehad is uw pakket meegegeven aan de koeriersdienst. Deze zullen u binnen 24u een email sturen met daarin een Track and Trace code waarmee u uw pakket kunt traceren totdat het gelverd is.

Alle stoffen die voor u op maat zijn geknipt kunnen niet geretourneerd worden. Twijfelt u over uw keuze? Bestel dan eerst een staal van de stof.

Wij versturen onze producten naar de volgende landen:
Nederland, Duitsland, Polen, Italië, Frankrijk, Spanje, Begië, Portugal, Verenigd Koninkrijk, Ierland, Zwitserland, Oostenrijk, Tjechië, Slowakije, Hongarije, Slowakije, Kroatië, Luxemburg, Litouwen, Estland, Letland, Romenië, Noord-Macedonië, Albanië, Griekenland, Bulgarije, Denemarken, Zweden, Finland.

Dit is afhankelijk van de order waarde en het land van bestemming. In dit overzicht vind u alle “gratis verzending vanaf” tarieven.

Bestelling

Wij verzoeken u om dit zo snel mogelijk aan ons door te geven. dit kan telefonisch of per e-mail naar info@big-in-fabric.com.

Heeft u zich vergist? Dat kan natuurlijk gebeuren. Geef dit zo snel mogelijk per e-mail of telefonisch aan ons door.

Dat is zeker mogelijk!
Wilt u zich eerst oriënteren, of hulp krijgen van een van onze medewerkers? Loop dan gerust binnen. Wij zijn geopend van Maandag t/m Vrijdag tussen 10.00 en 17.00.

De minimum afname van stoffen is 0.5m of 1m, dit staat bij het product vermeld. Bij aantal producten zoals garen is het 1 stuks.

Alle producten die niet voor u op maat zijn afgeknipt kunnen geretourneerd worden mits ze in geleverde staat terug gezonden worden. Heeft u andere vragen of problemen met het geleverde product? Neem dan contact met ons op en wij helen u graag verder.

U kunt stalen aanvragen van alle onze stoffen zonder prints. U kunt stalen bestellen door op de product pagina onder de winkelmand knop op “Staal aanvragen” te klikken. U kunt kosteloos vijf stalen aanvragen, hiervoor betaald u alleen de verzend kosten van € 3,95.

Bent u een zakelijke klant en heeft u regel matig onze producten nodig, of wilt u aa grote order plaatsen? Neem dan contact met ons op voor de moogelijkheden.

U ontvangt van ons standaard een factuur met daarop het totaal bedrag en het totale BTW bedrag.

Indien uw bestelling nog niet op maat is geknipt kunnen wij uw bestelling annuleren. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om te kijken wat er mogelijk is.