Wilt u uw bootkussens, caravan kussens of tuinkussens op maat laten maken? Dan bent u bij Big in Fabric aan het juiste adres! Samen met u zoeken we naar de perfecte stof die aan al uw wensen voldoet. Moet uw stof bijvoorbeeld waterdicht zijn voor uw buitenkussens of bootkussens? Of wilt u een stof die duurzaam geproduceerd wordt? Wij hebben een ruim assortiment aan meubelstoffen voor het maken van (buiten-) kussens op maat! Altijd scherp geprijsd en volledig ontzorgt!

Kussens op maat
Allereerst bespreken we uw wensen. Ieder project is anders en daarom zijn we erg benieuwd naar uw project. Wanneer we uw verhaal hebben aangehoord kijken we welke stof bij het project past. Big in Fabric heeft een ruim assortiment aan meubelstoffen en outdoor stoffen die spat of volledig waterdicht zijn. Daarnaast hebben we ook een ruim aanbod aan kunstleer die ook te gebruiken zijn op boten of in caravans.

Vervolgens kijken we naar het schuimrubber dat we gebruiken om uw kussens op maat te maken. Wilt u een stevig kussen of houdt u liever van een zacht kussen? Wij hebben diverse soorten schuimrubber die voldoet aan uw wensen. Naast de zitting hebben we ook diverse soorten schuimrubber voor in de rug.

Het schuimrubber lijmen we altijd in met Fiberfill. Dit is gewatteerd materiaal wat ervoor zorgt dat u mooie ronde hoeken in uw kussens op maat krijgt. Daarnaast zorgt het voor extra zachte kussens voor uw caravan, boot of tuin set. We lijmen de fiberfill in met onze spuitlijm. Dit zorgt ervoor dat het fiberfill stevig aan het schuimrubber zit.

Wanneer uw kussens op maat klaar zijn, stoppen we de kussens in de op maat gemaakte hoes.

Kussens op maat reinigen
Heeft u iets gemorst op uw nieuwe kussen? Geen probleem! We maken kussens op maat altijd met een rits aan de achterkant van het kussen. Hierdoor valt de rits niet op maar kunt u de hoezen er wel gemakkelijk afhalen zodat u ze kunt uitwassen. Onze meubelstoffen en outdoor stoffen kunnen in bijna alle gevallen in de wasmachine gewassen worden. Hierdoor hoeft u niet bang te zijn wanneer er een vlekje op uw kussens komt. Naast buitenkussens op maat bieden we ook diverse reiniging & onderhoudsmiddelen aan. Deze zijn geschikt voor zowel textiel als leer en kunstleer. Door uw kussens op maat in ge spuiten met de protector spray zijn uw kussens altijd beschermd tegen eventuele vlekken.

Jarenlange ervaring
Big in Fabric heeft al jarenlange ervaring met het maken van kussens op maat. Ieder jaar voorzien wij talloze boten, caravans of campers van nieuwe kussens op maat. Benieuwd naar het resultaat? Bekijk de foto’s onder aan deze blog.

Contact
Wilt u kussens op maat laten maken voor uw camper, caravan, boot of tuin set? Neem gerust contact met ons op of komt langs in onze stoffenwinkel in Mill, gelegen tussen Nijmegen en Eindhoven. We voorzien u graag van advies en helpen u graag met het uitzoeken van de perfecte kussens! De koffie staat altijd klaar! Het is ook mogelijk om gratis kleurstalen aan te vragen. Hierdoor kunt u de stof zien en voelen voordat u de stof besteld. Wilt u langskomen? Neem dan even contact op via info@big-in-fabric.nl of bel naar +31(0)646386915. Wij streven ernaar om uw vraag binnen 24 uur te beantwoorden!

photo 2022 06 18 13 54 35photo 2022 06 18 13 54 24.558x0 isphoto 2022 06 18 13 54 32.558x0 isphoto 2022 06 18 13 54 44.992x0 isphoto 2022 06 18 13 54 41.558x0 isphoto 2022 06 18 13 54 30.558x0 is

Nieuwste blogs

Buy artificial leather for imitation upholstery

Skai leather, a type of faux leather, is often chosen for boot upholstery because of its versatility

Ribcord meubelstof – Alles wat je moet weten!

In de afgelopen jaren heeft ribstof voor meubelstoffering een comeback gemaakt. Bij Big in Fabric informeren we

Stijlvolle kussen op maat laten maken!

Wilt u uw bootkussens, caravan kussens of tuinkussens op maat laten maken? Dan bent u bij Big

Hoe maak je kinderkleding?

Welke stoffen heb je nodig? De basis van het maken van kinderkleding is natuurlijk de stof. Er

Het reinigen van een stoffen bank

Hoe maakt u uw stoffen bank schoon? Niemand wil vlekken in zijn mooie bank of stoel hebben.

Het onderhouden van een kunstleren bank

Je komt het overal tegen; kunstleer. Denk bijvoorbeeld aan jassen, tassen en schoenen. Maar ook veel meubels